Dagsenter for Eldre

Dagsenteret - hvem kan få tilbudet?

Dagsenteret er et dagtilbud til eldre hjemmeboende i Eide kommune. Det er møtested for gamle og nye venner. Det foregår forskjellige aktiviteter, avhengig av dag og tid.

Aktiviteter på dagsenteret

Avislesing, høytlesing, bingo, baking, spørsmål og svar, vaffelsteiking, trim, håndarbeid, bretting av kluter og servietter og tegning er noen av aktivitetene brukerne holder på med.Med jevne mellomrom arrangeres det sangstund og underholdning av ulikt slag. Den gode samtalen er også viktig. Det er en gjennomgående positiv tone på dagsenteret.

Kaffe og noe å bite i blir servert både klokka 11 og klokka 14.30. I tillegg blir det servert middag ca 12.45 før det blir en liten hvilestund. Noen sover, mens andre bare slapper av. For de fleste vil dette være et nødvendig avbrekk, da det kan være krevende å være sosial i mange timer når man kanskje er vant til å være mye i sitt eget selskap.

For de som ikke går selv, kommer drosje og henter en liten stund før kl 10, og kjører hjem igjen på ettermiddagen. Sjåførene er behjelpelige med å komme inn og ut av bil, og er vant til å hjelpe eldre som har nedsatt gangfunksjon.
 

Åpningstider

Dagsenteret har åpent klokken 10.00 - 15.15 alle hverdager.
 

Hvordan få tilbudet?

Man kan søke om plass hos Dagsenteret en eller flere dager. Det er i perioder fullt enkelte dager, det kan derfor hende at man ikke får komme den dagen man i utgangspunktet ønsker.

Søknad på plass på dagsenteret gjøres ved å skrive ut søknadskjema, fylle det ut med opplysninger og sende det til kommunen på følgende adresse: Eide kommune, Slettaveien 37, 6490 Eide.
Du kan også levere den i postkassa på Rådhuset eller i skranken på Servicekontoret.
 

Det kan ta opp til tre uker saksbehandlingstid før du får svar på din søknad. Du mottar svar på din søknad i form av et vedtak om tjenester - der vil også orienteres om klageadgangen.

Lurer du på noe i forbindelse med søknadsprosessen kontakt Peggy Visnes.

 

Klage

Ved svar på søknad vil det være informasjon om hvordan en kan klage på beslutningen.
 

Kontakt oss

Er det noe du lurer på eller ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med Randi Helen Leikarnes på dagsenteret.

Henvendelse om dagtilbud rettes muntlig eller skriftlig til tildelingsenheten i Eide

Kontaktinformasjon

Dagsenteret
Telefon 71 29 91 53
Randi Helen Leikarnes
Aktivitør
E-post
Telefon 71 29 91 53
Mobil 954 75 056
Hege Strand
Enhetsleder - Hjemmetjenesten
E-post
Telefon 918 46 311

Åpningstider


Dagsenteret har åpent hverdager:
Klokken 10.00 - 15.15